print.php?par_id=148&link_id=1149

Fakta

Kontakt:
Guldsmedebranchens sekretariat
Tlf +45 4583 5211
email: info@guldsmed.dk

Ekspres Bank - lĂĄnefinansiering

Ekspres Bank kan tilbyde et meget varieret sortiment af forskellige finansieringsmuligheder, men vi har i første omgang koncentreret os om det kendte produkt med 0% i rente, 0% i gebyr og 0 % i administration.

Produkter
Du kan tilbyde dine kunder 5, 10, 15 eller 20 måneders rente- og gebyrfri kredit (0 % i rente, gebyr og administration, forudsat betaling via automatisk kortbetaling med Dankort).

Lånerammen går fra 2.000 – 40.000 kroner (dog maks. 30.000 kroner ved brug på webshop). 

Se afregningskurser her (kræver login)

Bemærk, at minimumsbeløbet varierer med antallet af måneder.

Fysisk i butikken og som internetløsning
Du kan tilbyde alle produkter til dine kunder i din fysiske forretning og på din eventuelle webshop. Det bliver også muligt for kunden, at udfylde en ansøgning på din forretnings hjemmeside og efterfølgende købe varer i din fysiske forretning.

Marketingmateriale
På flere opfordringer har vi valgt at gå væk fra det tidligere marketingmateriale, som vi anvendte sammen med Nordea Finans (Guldkonto). I stedet for, får du adgang til Ekspres Banks standardmaterialer. Når din butik har indgået samarbejde med Ekspres Bank sender de en ”startpakke” til jer. Efterfølgende bliver det muligt at supplere med flere materialer.

Sådan kommer du i gang
Udfyld tilmeldingen til Ekspres Bank her

Du vil herefter blive kontaktet af Ekspres Bank med nærmere information omkring oprettelse af din butik, kontraktunderskrivning samt vejledning i processer og information om marketingmaterialer.

Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte Trine Thorning eller Laila Jürs på telefon 4583 5211, hvis du har spørgsmål til aftalen.