Aktuelt

Danske Guldsmede og Urmagere og Guldsmedebranchens Leverandørforening har indgået en strategisk samarbejdsaftale med Dansk Mode og Textil (DM&T).

En foreløbig orientering fremgår af denne pressemeddelelse, der i dag er udsendt af foreningerne.

Aftalen betyder, at du fremover kan trække på DM&T´s mange rådgivningskompetencer, og at foreningerne inden for en overskuelig fremtid vil have sekretariatsfælleskab.

Derudover får du adgang til DM&T´s mødefaciliteter i København og Herning, ligesom det vil være muligt få adgang til deres betydelige og innovative Trendstudier.

Hvad betyder det for dig som medlem?
I forhold til dit nuværende medlemskab af foreningen betyder aftalen ikke noget – foreningerne fortsætter uændret – men rådgivningen bliver løftet og nye muligheder kommer i spil!

Rent praktisk vil branchens nuværende ejendom i Virum blive sat til salg og sekretariatet flytter til DM&Ts lokaler i København i løbet af 2017. Indtil da er adressen uændret. Telefon og mail forbliver det samme.

Dette giver selvfølgelig anledning til en lang række spørgsmål, som vi gerne vil besvare, og vi vil derfor invitere dig til orienterende medlemsmøde på en af følgende datoer:

Onsdag den 15. marts, DM&Ts lokaler i Fredericiagade 21, 1310 København K
Torsdag den 16. marts, Scandic Aalborg Øst, Hadsundvej 200, Aalborg Ø
Mandag den 20. marts, DM&Ts lokaler i Birk Centerpark 38, 7400 Herning
Tirsdag den 21. marts, Scandic Odense, Hvidkærvej 25, Odense

Alle møder afholdes i tidsrummet 18.00 – 20.00

Af hensyn til forplejning er tilmelding nødvendigt, og kan ske ved at sende en mail til laila@guldsmed.dk med oplysning om navne og hvilket møde du/I ønsker at deltage i.

Med venligste hilsner

Trine Thorning og Jens R. Møller
Danske Guldsmede og Urmagere og Guldsmedebranchens Leverandørforening