print.php?par_id=164&link_id=1093

Fakta

I både 2012, 2013 og 2014 deltog flere virksomheder på en fælles stand på Inhorgenta i München med mere end 250.000 kroner i tilskud fra Eksportrådet.

 

Eksportfremstød og -rådgivning

Eksportfremstød

Guldsmedebranchens Leverandørforening er initiativtager og primus motor i flere eksportfremstød med det formål at skabe konkrete kontakter til forretnings- og samarbejdspartnere på eksportmarkederne og give de deltagende virksomheder større viden om konkrete markeds- og forretningsvilkår.

Med tilskud fra Eksportrådet
Leverandørforeningen kan som brancheorganisation søge om tilskud til fælles eksportfremstød fra Eksportrådet. Minimum fem virksomheder skal deltage i eksportfremstødet og et tilskud på op til 50 % fra Eksportrådet betyder, at virksomheder kan deltage til en lavere deltagerpris.

Giv dit input til hvor du gerne vil deltage i eksportprojekter gennem Leverandørforeningen.

Tilmeld de lande du ønsker at eksportere til her

Kontakt os
Du er også meget velkommen til at drøfte muligheder for eksportfremstød med direktør Jens R. Møller på telefon 4583 5211.

Eksportrådgivning

Leverandørforeningen rådgiver i eksportforhold af enhver karakter. Vi har stærke relationer til de organisationer, styrelser og ministerier, der sidder inde med afgørende information. eksempelvis om forhold når der skal laves tilbud og når varerne skal sendes til udlandet.

Hertil kan vi søge efter den ønskede information i Dansk Industris unikke Eksporthånd, hvor der findes relevant eksporttekniske oplysninger for næsten 190 lande, generel eksport knowhow og gratis eksportteknisk rådgivning. Som virksomhed kan du også selv tilmelde dig "Eksporthåndbogen" gennem et medlemskab. Se mere her.

Vi laver løbende eksportfremstød over hele verden - som medlem kan du tilføje dine ønsker her.