print.php?link_id=1102

Fakta

Kontakt:
Guldsmedebranchens sekretariat
Tlf +45 4583 5211
email: info@guldsmed.dk

Job i branchen

Aktuelle jobopslag

OLE LYNGGAARD ​​COPENHAGEN søger en guldsmed til vores produktion

OLE LYNGGAARD COPENHAGEN er et internationalt luksusmærke med en passion for unikke designs og udsøgt håndværk. Med mere end 250 forhandlere og 5 flagship butikker, er virksomheden i fortsat vækst.  Vores guldsmedteam består af højt motiverede og passionerede guldsmede. Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen.

STILLINGEN
Du vil indgå i vores produktion på vores hovedkontor i Hellerup. Her vil du sidde sammen med et stort team af guldsmede, som hver dag producerer OLE LYNGGAAARD COPENHAGEN smykker. Du nyder at have en hverdag, hvor ikke alle dage er ens. Prioritetsrækkefølgen kan ændres, og her er omstillingsparathed nøgleordet.

Dine opgaver vil primært være: 

  • Produktion af smykker efter støb
  • Arbejdsopgaver med primært fattearbejde
  • Indgå i arbejdsprocesser i tæt samarbejde med dine kollegaer
  • Løbende kvalitetskontrol i processen, samt af det færdige produkt

KVALIFIKATIONER
Du er uddannet guldsmed, gerne med et par års erfaring og særligt erfaring med fattearbejde er et plus. Du er god til at have overblik over tid og processer, og du er fleksibel i dit arbejde.

ANSØGNING OG CV
Send venligst ansøgning og CV med foto til job@olelynggaard.dk. Har du spørgsmål, er du velkommen til at sende os en mail på job@olelynggaard.dk. For yderligere information se www.olelynggaard.com

Indrykket 31. august 2017

UDLÆRT OG ERFAREN GULDSMED SØGES TIL PRODUKTION AF HÅNDLAVEDE SMYKKER

Dulong Fine Jewelry er i rivende udvikling, og vi har brug for hjælp til at nå de mål, vi har sat os. Vi søger derfor en guldsmed med en vis erfaring indenfor faget med en god faglig indstilling og som kan arbejde selvstændigt med øje for kvalitet på højt niveau. Løn efter kvalifikationer.

Du vil indgå i vores team af højt kvalificerede guldsmede på en hyggelig arbejdsplads med gode kollegaer og en spændende hverdag med masser af udfordringer og højt til loftet.

Spørgsmål til stillingen kan – ligesom ansøgning & CV – sendes til værkstedschef Klaus Kromann, på klaus@dulongfinejewelry.com

Du kan læse mere om os, og se vores smykker på www.dulongfinejewelry.com

Indrykket 17. august 2017 


Salgsassistent søges 

Jeg leder efter en ganske særlig person - måske er det dig?

Jeg har en smykke, ur og optik forretning på hovedgaden i Hedehusene. Det jeg søger, er en person, der er uddannet i smykkebranchen. En person, der ønsker at arbejde fuldtid, som brænder for smykkefaget, og ønsker at tage ansvar for en afdeling med smykker og ure. Jeg er uddannet optiker, og vil selvfølgelig være med ind over indkøb, og vi arbejder tæt sammen, men ellers skulle jeg gerne kunne koncentrere mig om mine brillekunder hovedsaglig, og have tillid til at du kan have overblikket i smykke/ur afdelingen.

I øjeblikket er vi en på fuld tid, og to deltidsansatte og mig, byen har ca. 7.000 indbyggere, i 2020 er indbygger antallet fordoblet, det skal vi være forberedt på og der er derfor masser af mulighed for at udvikle butikken.

Jeg ser det som en fordel, hvis du kan bidrage med nye ideer, og ændringer, der bidrager til en positiv udvikling.

Vi er medlem af Optikteam, det giver fordele, når vi indkøber stel og glas. Det giver også mulighed for markedsføring og markedsføringsmateriale mm.

Desuden er vi medlem af JewelTime. Der er en forholdsvis ny indkøbsforening på smykkesiden.

Det, jeg kan tilbyde, er en stilling med meget ansvar. Hvor vi gør alt, hvad vi kan for at gøre hverdagen god for hinanden. Arbejdsmiljøet skal være i top - og det har vi alle ansvaret for. 

Jeg har en ansat, der går på pension den 30. april 2018. Ansættelse sker den 1. april 2018.

Hvis du vil vide mere, så kan jeg kontaktes på tlf. 3025 5935.

Med venlig hilsen 

Pia Sølling Øhlers
Anytime
Hovedgaden 496
2640 Hedehusene

Indrykket 8. august 2017

 

OLE LYNGGAARD COPENHAGEN søger en ny guldsmed til vores støberi.

OLE LYNGGAARD COPENHAGEN er et internationalt luksusmærke med en passion for unikke designs og udsøgt håndværk. Med mere end 250 forhandlere og 5 flagship butikker, er virksomheden i fortsat vækst. Vores guldsmedeteam består af højt motiverede og passionerede guldsmede.

STILLINGEN

Du vil indgå i vores produktion på vores støberi i Hellerup. Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen.

Dine opgaver vil primært være:

 Voksudtryk

 Forberedelse til støb

 Kvalitetskontrol af støbninger

 Arbejde under mikroskop

KVALIFIKATIONER

Du er uddannet guldsmed, gerne med et par års erfaring og har arbejdet med præcisionsarbejde under mikroskop. Du er god til at have overblik over tid og processer, og er fleksibel i dit arbejde.

ANSØGNING OG CV

Send venligst ansøgning og CV med foto til job@olelynggaard.dk. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Har du spørgsmål, er du velkommen til at sende os en mail på job@olelynggaard.dk. For yderligere information se www.olelynggaard.com. Samtaler afholdes løbende.

Indrykket 25. juli 2017

 

Guldsmeds læreplads søges

Jeg er en frisk fyr på 25 år, der intenst søger en læreplads. Placering er lige meget, da jeg er mobil og ikke har noget imod at flytte. 

Jeg er uddannet urmager fra d.23/04-15 og har masser af erfaring inden for smykkefaget, da jeg har lavet mange smykke reparationer. 

På min gamle læreplads Strøgets Ure-Guld-Sølv lærte jeg meget inden for butiksarbejde og kundehåndtering. Derfra har jeg et synligt stort forspring i forhold til andre elever og det skal nu bare bevises for min fremtidige mester. 

Kort om mig selv: Jeg er smilende og udadvendt, bliver sjældent stresset og arbejder godt under pres, håndværk er mit speciale.

Lærepladserne hænger ikke på træerne, men det gør dygtige elever altså heller ikke. 

Hvis du har spørgsmål om mig, så skal du være velkommen til at ringe på telefon: 4242 3395.

Referencer:

Jan Jørgensen, indehaver af Art of Jan Jørgensen, telefon: 4017 7376

Jakob Maart, Urmager hos Strøgets Ure-Guld-Sølv, telefon: 5047 0687

Med venlig hilsen

Steffen Moeskjær

Indrykket 19. maj 2017

 

AAGAARD, KRANZ & ZIEGLER A/S
søger smykkebranchens skarpeste merchandiser

Se stillingsopslag her

STORY
søger smykkebranchens skarpeste merchandiser

Se stillingsopslag her

Begge annoncer indrykket den 9. maj 2017