print.php?link_id=1102

Fakta

Kontakt:
Guldsmedebranchens sekretariat
Tlf +45 4583 5211
email: info@guldsmed.dk

Job i branchen

Aktuelle jobopslag

 

Frits Pedersen A/S søger intern salgsmedarbejder

Ny intern salgsmedarbejder søges.

Vi søger hurtigst muligt en yngre energisk m/k, medarbejder, interesse i smykker og design og gerne med produkt og/eller branchekendskab. Du skal indgå i et mindre salgsteam, som varetager den daglige telefoniske og personlige kundekontakt, ordre-behandling, fakturering m.m., samt diverse løbende ad hoc opgaver.

Du er smilende, serviceminded, god til engelsk og forstår skandinavisk, IT på brugerniveau, nysgerrig i mennesker, og kan desuden holde hovedet koldt, i en travl hverdag. Stillingen er på ca. 37 timer ugentligt.

Vi er et grossistfirma, som siden 1953 har serviceret guldsmedebranchen, med en rutineret medarbejderstab og et godt arbejdsklima, i vort firmadomicil beliggende i Nordhavn. Er det noget for dig eller en du kender? Så send en ansøgning mærket: "Salgsmedarbejder" til os på mail: tony@frits.dk

Frits Pedersen A/S
Pakhus 47, Sundkaj 7.,
2150 Nordhavn
(+45) 35 43 11 11

Indrykket 24. maj 2018

 

 

OLE LYNGGAARD COPENHAGEN søger STØBER til deres støberi.

OLE LYNGGAARD COPENHAGEN er et internationalt luksusmærke med en passion for unikke designs og udsøgt håndværk. Med mere end 250 forhandlere og 5 flagship butikker, er virksomheden i fortsat vækst. Vores guldsmedteam består af højt motiverede og passionerede guldsmede.

STILLINGEN

Dit ansvarsområde vil være at varetage de driftsmæssige opgaver i støbeprocessen. Du vil indgå i vores produktionsteam på vores støberi i Hellerup. Stillingen er en fuldtidsstillingen på 37 timer om ugen.

Dine opgaver vil primært være:

Smeltning af guld

Opsætning af voks

Indgipsning af vokstræer

Støb af guld

Efterbehandling af støb

Bestilling og håndtering af hjælpematerialer

Generel vedligeholdelse og rengøring i støberiet

KVALIFIKATIONER

Du er uddannet guldsmed med speciale indenfor støbning. Du skal have et par års erfaring og særligt erfaring med støbning er et must.

Som person er du:

God til at have overblik over tid og processer

Stærk ordenssans

Fleksibel i dit arbejde

ANSØGNING OG CV

Send venligst ansøgning og CV med foto til job@olelynggaard.dk. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Har du spørgsmål, er du velkommen til at sende os en mail på job@olelynggaard.dk. For yderligere information se www.olelynggaard.com. Ansøgningsfrist 22-05-2018

Indrykket 17. april 2018

 

 

Ballerup Guld Sølv & Ure søger salgsassistent

Kunne du tænke dig at arbejde i en Ure & Guldsmedebutik? Så har du muligheden for at blive vores nye kollega, da vi står og mangler en dygtig sælger til butikken. Trives du med udfordringer og kan du arbejde med en stor grad af frihed under ansvar? Så har vi måske stillingen til dig.

Vi er en veldrevet Guldsmedebutik, der er beliggende i Ballerup Centret, hvor vi har et stort vareudvalg med mange kendte mærker. Vi er et velfungerende team bestående af 6 glade og dygtige kollegaer, som søger en ny kollega der har lyst til at være en del af ”familien”.

Vi forventer af dig:

  • At du er en superengageret sælger, og at det er en naturlig det af dig at yde en god kundepleje
  • At du trives med en hverdag, der til tider kan være hektisk
  • Du kan arbejde selvstændigt evt. med dit eget ansvarsområde
  • Som person har du let til smil og er glad i sind og væremåde
  • At du er faguddannet inden for smykkebranchen og ikke har noget i mod at videreuddanne dig

Vi kan til gengæld tilbyde dig:

  • En god arbejdsplads, hvor der er plads til at udvikle sig og hvor du kan være med til at skabe din egen hverdag
  • Salgskurser mv.
  • Gode arbejdstider, fri hver anden lørdag
  • Løn efter kvalifikationer

Hvis du kan leve op til ovenstående, så skynd dig at sende en ansøgning til os på følgende mail Inga@nh-jorgensen.dk
Vi har brug for dig med det samme.

Der kan blive tale om en både fuld- og deltidsstilling, har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Jørgen Blume Jørgensen på mobil 4087 9806 eller Dennis Hellweg på mobil 2813 9099.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Ballerup Guld Sølv & Ure
Ballerup Centret
2750 Ballerup
Tlf. 4497 1006

www.ballerupguld.dk

Indrykket 16. april 2018

 

Moden og passioneret guld- og sølvsmedelev søger læreplads på Sjælland

Der er alt for mange, som ikke brænder for det, de bruger deres arbejdsliv på. Jeg vil ikke være én af dem. Jeg har gennemført en lang videregående uddannelse som cand.merc.jur., og efter at have arbejdet som konsulent i en del år, har jeg nu i en alder af 30 år valgt at nulstille og tage springet ud i at forfølge min mangeårige drøm og passion om at blive guld- og sølvsmed.

Jeg har altid været kreativ. Jeg maler, tegner, laver smykker, hækler og har også renoveret gamle lamper inkl. tilhørende el-arbejde. Derudover bruger jeg en del af min fritid i en amatørteaterforening, hvor jeg laver kulisser, rekvisitter og kostumer. Jeg elsker at bruge min hjerne både teknisk og kreativt og mine hænder til at skabe. Jeg tror, at det skyldes, at arbejdsprocesserne passer utrolig godt til mine styrker – jeg har flair for håndværk, og så er jeg tålmodig, fokuseret, detaljeorienteret og fantasifuld.

Derfor søger jeg nu en elevplads på Sjælland, så jeg kan dygtiggøre mig inden for håndværket og udleve min passion. Jeg har været på kurser hos FOF og senest hos SMYK 2000, hvor jeg også går på et aftenhold. Her har jeg allerede fået en del processer ind under huden, herunder udsavning, lodning, hamring, valsning og renovering af emner i sølv.

Hvis du gerne vil høre mere om, hvad jeg kan tilbyde som elev og er interesseret i at se mine emner, er du velkommen til at kontakte mig på tlf. 2961 5385 eller mail: ms.stage.ssp@gmail.com

Med venlig hilsen

Sofie Stage Pedersen

Indrykket 9. januar 2018

OLE LYNGGAARD ​​COPENHAGEN søger Støber til vores støberi.