print.php?link_id=1102

Fakta

Kontakt:
Guldsmedebranchens sekretariat
Tlf +45 4583 5211
email: info@guldsmed.dk

Job i branchen

Aktuelle jobopslag

 

 

 

OLE LYNGGAARD COPENHAGEN søger en ny guldsmed til vores støberi.

OLE LYNGGAARD COPENHAGEN er et internationalt luksusmærke med en passion for unikke designs og udsøgt håndværk. Med mere end 250 forhandlere og 5 flagship butikker, er virksomheden i fortsat vækst. Vores guldsmedeteam består af højt motiverede og passionerede guldsmede.

STILLINGEN

Du vil indgå i vores produktion på vores støberi i Hellerup. Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen.

Dine opgaver vil primært være:

 Voksudtryk

 Forberedelse til støb

 Kvalitetskontrol af støbninger

 Arbejde under mikroskop

KVALIFIKATIONER

Du er uddannet guldsmed, gerne med et par års erfaring og har arbejdet med præcisionsarbejde under mikroskop. Du er god til at have overblik over tid og processer, og er fleksibel i dit arbejde.

ANSØGNING OG CV

Send venligst ansøgning og CV med foto til job@olelynggaard.dk. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Har du spørgsmål, er du velkommen til at sende os en mail på job@olelynggaard.dk. For yderligere information se www.olelynggaard.com. Samtaler afholdes løbende.

Indrykket 25. juli 2017

 

Intern sælger og servicemedarbejder

Aktiv Guld A/S er en danskejet handelsvirksomhed i Vallensbæk og en førende leverandør i Norden af halvfabrikata, stene, metaller og værktøj til guldsmede- og urmagerbranchen (engroshandel). 

Vi søger en proaktiv intern sælger og servicemedarbejder. Seriøsitet og kvalitet i de ting, som vi beskæftiger os med, er hjørnestenen i vores firma. Vores kunders tillid til os er altafgørende. Du skal være meget engageret i kundernes behov og helst kunne se vigtigheden i de langsigtede salg, frem for ”blot” at lukke hurtige ordre. Når det så er sagt, så skal du have drive og være energisk, da det ofte går stærkt på en hverdag hos os.

Vi ønsker at vedligeholde og opbygge langsigtede kunde- og medarbejderforhold. Det er derfor yderst vigtigt, at du passer ind i vort team.

Jobbet: Det er afgørende, at du er indstillet på, at:

 • Ordre behandling, herunder web og telefon.
 • Daglig support til sælgere.
 • Være med til at føre Aktiv Guld til næste niveau – udvikling er vigtig for os.
 • Udbygge eksisterende kunderelationer.
 • Deltage i Messer.
 • Være en del af et godt og behageligt miljø.

Dig: Du er i besiddelse af eller er:

 • Professionel indstilling, integritet og et åbent sind.
 • Salgserfaring.
 • Evnen til aldrig at miste fokus selv i et højt tempo.
 • Økonomisk forståelse.
 • Tillidsvækkende.
 • Besidder et brændende ønske om at sælge til guldsmede- og urmagerbranchen.
 • Yde udsøgt kundeservice.
 • Beherske engelsk i skrift og tale.
 • Fortrolig med svensk og norsk samt tysk.

Vi leder kort sagt efter en dynamisk og initiativrig kollega, der vil være en del af et stadig voksende salgsteam med store ambitioner for fremtiden. Vi har selv i svære tider formået at skabe gode resultater - og det ønsker vi at fortsætte med! Vi er af den opfattelse at ”evner forpligter”, og vi håber at finde en kollega, der har evner og vilje – for så er dette ønskejobbet for dig.

Vi tilbyder et team af fantastiske kollager, en arbejdsplads med en rigtig god stemning og atmosfære samt et rigtigt spændende job.

Send venligst din ansøgning, foto og cv så hurtigt som muligt til lc@aktivguld.com. Vi holder jævnligt samtaler og fjerner annoncen, når jobbet er besat. Vi ser frem til at høre fra dig.

Indrykket 3. juli 2017

 

Guldsmeds læreplads søges

Jeg er en frisk fyr på 25 år, der intenst søger en læreplads. Placering er lige meget, da jeg er mobil og ikke har noget imod at flytte. 

Jeg er uddannet urmager fra d.23/04-15 og har masser af erfaring inden for smykkefaget, da jeg har lavet mange smykke reparationer. 

På min gamle læreplads Strøgets Ure-Guld-Sølv lærte jeg meget inden for butiksarbejde og kundehåndtering. Derfra har jeg et synligt stort forspring i forhold til andre elever og det skal nu bare bevises for min fremtidige mester. 

Kort om mig selv: Jeg er smilende og udadvendt, bliver sjældent stresset og arbejder godt under pres, håndværk er mit speciale.

Lærepladserne hænger ikke på træerne, men det gør dygtige elever altså heller ikke. 

Hvis du har spørgsmål om mig, så skal du være velkommen til at ringe på telefon: 4242 3395.

Referencer:

Jan Jørgensen, indehaver af Art of Jan Jørgensen, telefon: 4017 7376

Jakob Maart, Urmager hos Strøgets Ure-Guld-Sølv, telefon: 5047 0687

Med venlig hilsen

Steffen Moeskjær

Indrykket 19. maj 2017

 

AAGAARD, KRANZ & ZIEGLER A/S
søger smykkebranchens skarpeste merchandiser

Se stillingsopslag her

STORY
søger smykkebranchens skarpeste merchandiser

Se stillingsopslag her

Begge annoncer indrykket den 9. maj 2017

Søges: fuldtidsjob som salgsassistent på Sjælland 

Jeg er en glad og frisk ung pige på 22 år, som brænder meget for at arbejde med smykker, og søger nu en fuldtidsstilling (37 timer) som salgsassistent i en smykkeforretning (Guld, sølv og ure) på Sjælland, da jeg bor i Ringsted.  Jeg kan starte pr. 1. april 2017.

Jeg har egen bil, så transport er ikke noget problem.

En meget kort beskrivelse af mig selv vil være, at jeg er meget kreativ, ihærdig, omhyggelig, nem at omgås og altid i godt humør og har kundetække. Jeg er vant til at arbejde i butik og betjene kunder.

Jeg afsluttede min uddannelse som salgsassistent med speciale i guld-sølv-ure den 31.12.2016, hos Guldsmed Fred. Jensen & Søn i Sorø. Min fagprøve og fagprøve event lavede jeg i samarbejde med By Birdie, hvor jeg designede et vedhæng, elefanten Hannibal, der stadig kan ses i By Birdies kollektion.

Før jeg startede hos Fred. Jensen & Søn, var jeg ansat hos Skoringen i Waves (Hundige storcenter) fra november 2013 til december 2015. Her arbejdede jeg frem til min start som elev i Fred. Jensen & Søn den 3.1.2015.

Inden da gik jeg på HF på Slagelse Gymnasium, som jeg afsluttende i 2013. Hvorefter jeg tog HGS på ZBC i Næstved.

Jeg håber mit opslag har vakt interesse og håber på en personlig samtale, hvor jeg kan få lejlighed til at uddybe mine kvalifikationer yderligere.

Referencer:

Bettina Troest, indehaver af Fred. Jensen & Søn, tlf.: 5177 7850
Birdie Wendelboe, indehaver af By Birdie, tlf.: 2020 2190  

Med venlig hilsen

Michala Skjold Cronberg
michala.cronberg@live.dk

Indrykket den 20. marts 2017